Grįžti į visus straipsnius
Naudingi patarimai

Nauji metai – nauji tikslai

5 sausio, 2021 – 2 min

2021-ieji jau čia! Pats metas jiems susidėlioti ir naujus aktyvumo planus. Jei dar neturite išsikėlę sau tikslų, kuriuos norėtumėte pasiekti šiais metais, turime jums kelis pasiūlymus.

Judri diena – gera diena

Judėjimas gerina psichologinę ir fizinę savijautą, stiprina imunitetą. Tad, jei dar nepradėjote judėti kasdien – nauji metai yra puiki proga to imtis. Rytinė mankšta, pasivaikščiojimas per pietus ar vakare arba 10 000 žingsnių per dieną gali iš iššūkio virsti džiuginančiu įpročiu.

Lankstumas išlaisvina

Jaučiatės tarsi sustingę, o sportuojant kai kuriuos treniruočių pratimus atlikti sudėtingiau nei norėtumėte? Gali būti, kad jums trūksta ne jėgų ir energijos, o lankstumo. Išbandykite jogą, pilatesą ir tempimo pratimus. Skirkite tam laiko kasdien, garantuojame – su laiku pajusite dar nepažintą laisvumą!

Daugiau jėgos vidinei stiprybei

Jei norisi jaustis tvirčiau ir treniruotėje, ir gyvenime – atėjo laikas imtis jėgos pratimų. Galima pradėti ir nuo paprasčiausių – tokių kaip atsispaudimai ar pritūpimai. Meskite sau iššūkį bent savaitei ir pamatysi, kad ne tik sustiprėsite, pagerinsite laikyseną bei pajusite energijos antplūdį, bet ir įgausite daugiau pasitikėjimo savimi.

Puikus būdas pasiekti savo aktyvumo tikslus – dalyvauti IMPULS ONLINE treniruotėse, kurios klientams nemokamos, tačiau pasiekiamos visiems – jų nariu gali tapti ir ne IMPULS nariai.

Pirmąjį mėnesį padovanosime, o vėlesni jums kainuos tik po 6,99 Eur.

Judėti su profesionaliais treneriais galite ir sekdami mūsų FACEBOOK paskyrą, kurioje dalinamės nemokamomis LIVE treniruočių transliacijomis.

logo